De Vereniging

Not Final Photo
Studentenvereniging Io Vivat Nostrorum Sanitas werd op 28 september 1987 opgericht. De Vereniging ontstond door een groep vrienden die samen studeerden aan de Hotel Management School in Leeuwarden. Vanaf toen is de Vereniging uitgegroeid tot een netwerk van duizenden (Oud-)Leden. Sindsdien zijn er Disputen, Jaarclubs, Gildes en Genootschappen ontstaan die contacten voor het leven hebben opgebouwd.
Io Vivat is begonnen met een gehuurde Sociëteit aan de Tuinen. In de begin jaren nam het Ledenaantal erg toe waardoor de Vereniging te groot werd en is verhuisd naar een groter pand. Sinds 13 april 1993 was zij dan ook in het bezit van een eigen pand. Onze Sociëteit, genaamd Sociëteit ’t Heertje,  bevindt zich op Herenwaltje 5 in het centrum van Leeuwarden. De Sociëteit wordt gezien als een tweede huiskamer tijdens de studententijd.

Tim Wassenaar

Voorzitter Dagelijks Bestuur