KRUK EN METERRACE

Wil jij samen met jouw Dispuut, Gilde, Jaarclub of Verenigingshuis, jullie eigen kruk of meter op onze prachtige Sociëteit? Schroom dan niet en geef jouw team NU op voor dit fantastische, jaarlijks terugkerende evenement ‘De Kruk & Meter Race’! Deze zal plaatsvinden op 8 juni vanaf ongeveer 12.00 uur en begint op de kroeg. 

Met een kruk of meter worden jullie door de stad gestuurd met een route die jullie aan het begin van het evenement ontvangen. Er worden op verschillende momenten ludieke foto’s gemaakt en opdrachten uitgevoerd die achteraf beoordeeld worden door de jury. Ondertussen is er zelfs nog tijd om rustig op twee terrassen een heerlijk koud biertje te nuttigen wat bij de prijs in begrepen zit. Achteraf worden de twee winnende teams bekend gemaakt. Dit alles voor maar €25,- deelname + €5,- borg voor de geleende kruk of meter per team van maximaal 4 personen. De twee winnende teams krijgen de eer om voor een zelf gepersonaliseerde kruk of meter zorgen om vervolgens op de kroeg neer te zetten.

Maar let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je snel aan en misschien beschik jij binnenkort wel samen met jouw DiJaGG of huis tot een eigen kruk of meter op Sociëteit ’t Heertje!