LUSTRUM VII

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voordelen van de PASSE-PARTOUT

– 1. Toegang tot alle evenementen, het gehele Lustrum.

– 2. Voorrang met toegang tot de Kroeg.

– 3. Bij aankoop van de passe-partout krijg je een unieke Lustrumtrui.

– 4. Speciale winacties voor passe-partouthouders. 


Oud-leden dag

Deze dag staat volledig in het teken van u als Oud-lid en mag u niet missen. Het wordt een ouderwets gezellige dag waarop Lichtingen weer samenkomen, meegezongen wordt met optredens van de nieuwe maar óók de allereerste Lustrumband, toffe artiesten langskomen, er lekker gegeten kan worden bij de aanwezige foodtrucks en er natuurlijk afgesloten kan worden op de Kroeg! 

16.00 – 17.00 uur inloop externe locatie

17.00 – 01.00 uur ‘feest en ontmoeten’

vanaf 21.00 uur opening Kroeg

Een ticket geeft u toegang tot een vette locatie met optredens, artiesten, foodtrucks en mooie aankleding. Ook heeft u dit ticket nodig voor toegang tot de Kroeg op de Oud-leden dag op 23 september 2022.

Een ticket is exclusief munten of inbegrepen consumpties.

Bent u een Oud-lid, maar nog niet ingeschreven en wilt u wel graag naar het Lustrum? Meldt u dan nu aan via de onderstaande knop.

Kaartverkoop

Na een hele lange tijd stil te hebben gezeten waarin we onze creatieve en innovatieve oplossingen hebben laten zien, kunnen we eindelijk weer de jonge student zijn. Terug naar het vrije, onbezonnen leven. We gaan een Lustrum week tegemoet waarin we samen, Leden en Oud-Leden, onze trots en liefde vieren voor onze Vereniging. We leren in de Vereniging ons gastvrije hart naar boven te halen. Om oud en wijs te worden moet je eerst Jong & Onbezonnen zijn geweest!