Aanmelden Io Vivat Rave | Koningsnacht editie

Wegens groot succes van de afgelopen online Io Vivat Rave is de Evenementen Commissie terug en dit keer met een Koningsnacht Editie. 

Geef hier de naam van het huis op, het adres en het aantal personen dat mee doet. Een kaartje reserveren is gratis, het factuur wordt door u ondertekend bij levering van de koptelefoons en dient u zelf over te maken. 

Per huis heeft u één zender nodig om optimaal te genieten van de muziek. Geef daarnaast door hoeveel koptelefoons u nodig heeft. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat u ten allen tijden de opgelegde maatregels moet opvolgen van het RIVM. Dus het aantal van uw huishouden plus 1 gast. 

De kosten zijn eenmalig per huis zender €12,50 en koptelefoon per persoon €6,-

Hoe gaat dit voor u er uitzien als Lid? 

Op maandag 26 april komen 2 mensen van de Evenementencommissie langs om de zender + de koptelefoons te installeren. De persoon die eindverantwoordelijk is per huis zal gevraagd worden om een contract te tekenen om verantwoordelijkheid over de spullen te dragen. 

Wat hebben wij van jullie nodig? 

Een laptop met een AUX ingang + wifi verbinding. Je kan samen met al je huisgenoten genieten van een prachtige live stream met verschillende DJ’s en muziek genres. Wilt u mee doen met uw huis kunt u zich aanmelden met het onderstaande formulier.