Study Start Week 2021

 

Voor de Study Start Week van 2021 is er een programma samengesteld. Wil je ook Lid worden en de rest van het jaar genieten van evenementen, vrienden, sporten en Kroeg? Meld je dan hier aan! Hoe graag we als gastvrijheidsvereniging onze evenementen voor iedereen willen houden, is dit door de geldende maatregelen helaas niet mogelijk. 

Kijk hieronder voor meer informatie en voor welke evenementen jij je moet aanmelden!

Coronavirus

Io Vivat volgt uiteraard alle maatregelen die door de overheid worden opgelegd. Dit programma is een optimale weg, waarbij veiligheid en vermaak hand in hand kunnen gaan. 

Tijdens de gehele week is onze Soci√ęteit nog niet open vanwege een renovatie. Donderdag 2 september hopen wij weer volledig open te kunnen gaan en jullie te kunnen verwelkomen tijdens de Grand Opening!

Stenden HMS

Dit programma sluit precies aan op de planning van de Study Start Week van Stenden Hotel Management School. Wij motiveren Leden en bezoekers te allen tijde naar de onderdelen te gaan welke de hogeschool aanbiedt. Dat geldt voor HMS maar ook voor andere studies. Bij Io Vivat gaan we uit van het principe: “Zonder studie geen Vereniging” en dus staat de studie altijd op √©√©n.