Aanmelden sportactiviteiten Io Vivat

Meld je hier aan voor sporten op woensdagavond met de Vereniging! Momenteel is er de keuze uit hockey, voetbal en tennis. 

Let op, je aanmelding is nog geen bevestiging, deze ontvang je zodra je geregistreerd bent. Vol = vol!

Aanmelden Hockey

Meld je via onderstaand formulier aan voor hockey op de woensdagavond. Er is sprake van vrije inloop. Leden van Sportcommissie ADAM doen hen best om elke woensdag een training voor u te faciliteren! Exacte trainingstijden worden nog gecommuniceerd. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of willen aangeven met wie je graag in een groep speelt, geef dit dan aan in de ruimte voor opmerkingen. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste Leden die het leuk vinden om een keer een les te geven, hiervoor kan je je interesse achterlaten. 

Adres: Mixed Hockeyclub Leeuwarden, Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden

Kosten van lidmaatschap 1 jaar: €100,- euro* (mogelijk te betalen in 4 termijnen)

*exclusief kosten sportshirt

Aanmelden Voetbal

Meld je via onderstaand formulier aan voor voetbal op de woensdagavond. Er is sprake van vrije inloop. Leden van Sportcommissie ADAM doen hen best om elke woensdag een training voor u te faciliteren! Exacte trainingstijden worden nog gecommuniceerd. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of willen aangeven met wie je graag in een groep speelt, geef dit dan aan in de ruimte voor opmerkingen. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste Leden die het leuk vinden om een keer een les te geven, hiervoor kan je je interesse achterlaten.

Adres: Voetbalclub Leovardia, Kalverdijkje 83, 8924 JJ Leeuwarden

Kosten van lidmaatschap 1 maand: €8,40 euro* 

*exclusief kosten sportshirt

Aanmelden Tennis

Meld je via onderstaand formulier aan voor tennis op de woensdagavond. Tennis heeft vrije inloop. Later in het jaar is er een mogelijkheid u aan te melden voor trainingen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, geef dit dan aan in de ruimte voor opmerkingen.

 

Adres: Tennispark de Bontekoe, Magere Weide 2, 8915 AR Leeuwarden

 

Kosten van lidmaatschap 1 jaar: €150,- euro* (mogelijk te betalen in 4 termijnen)

*exclusief kosten sportshirt