Alliantie

Studentenvereniging Io Vivat is verbonden aan de andere Hotelschoolverenigingen verspreid over het land. Deze Verenigingen vormen samen een Alliantie en komen gedurende het jaar een aantal keer bij elkaar om hun ervaringen en ideeën te delen.
De Alliantie wordt gevormd door Comitas, Amphitryon, La Confrérie, Xenia en Io Vivat. Samen met de Alliantie en de sponsor HotelloTOP organiseren wij Future Hotello.

Amphitryon

Amphitryon is de Studentenvereniging geliëerd aan de hotelschool van Maastricht. Het is de grootste Vereniging van de Alliantie, momenteel zo’n 1000 Leden tellend. Vanouds hebben Io Vivat en Amphitryon veel overeenkomsten en komen ze graag bij elkaar op bezoek. 

Xenia

Xenia is de jongste Vereniging van de Alliantie, opgericht in 2002. De Vereniging is verbonden aan Breda University of Applied Sciences, waaronder hotel management en facility management vallen. De Vereniging is internationaal en neemt dus ook Engelse studenten aan. 

La Confrérie

La Confrerie is de op één na oudste Studentenvereniging van de Alliantie, de Hagenezen zijn verbonden aan hotelschool The Hague. La Confrérie is opgericht in 1957.

Comitas

Comitas is opgericht in 2002 en samen met Xenia een van de jongsten van de Alliantie. Ze zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben tot dusver zo’n 600 Leden. Ze organiseren prachtige evenementen in Amsterdam en zijn verbonden aan de Amsterdamse dependance van hotelschool The Hague.