Sponsor of partner worden?

Bij Io Vivat wordt er onderscheid gemaakt tussen Partners en Sponsors. Partners zijn partijen waar al lange tijd een samenwerking mee is gesloten of bedrijven welke op veel vlakken iets voor ons betekenen, maar waarvoor Io Vivat ook iets betekent. Sponsoren zijn er ook in verschillende soorten, zo zijn er Sponsoren voor Leden, waarbij Leden korting ontvangen en de Vereniging een commissiebedrag ontvangt op basis daarvan. Ook is er de mogelijkheid om te adverteren, dat kan op verschillende manieren. Lees hieronder verder wat uw bedrijf voor samenwerking kan opbouwen. 

Sponsor

Partner

Sponsoren krijgen bij Io Vivat een uitstekend platform om verschillende zaken onder de aandacht te brengen. Dit kan een product of dienst zijn welke aantrekkelijk is voor studenten, maar net zo goed een baan of stage welke u beschikbaar hebt binnen uw bedrijf. Io Vivat heeft Oud-leden over de hele wereld werken. De vraag naar goede, daadkrachtige hotelmanagers is groot, bij Io Vivat vindt u een uitstekend netwerk! 

Voor beide gevallen zijn veel opties te bespreken, in overleg is vrijwel alles mogelijk. Van advertenties tot samenwerkingen, zoals een borrel of netwerklunch. 

Partner zijn van Io Vivat is een bijzondere positie. Io Vivat kan veel voor u betekenen, onze Leden kunnen u helpen in projectgroepen, werkuitvragen of op uw feestlocatie. Heeft u graag studenten die actief meedenken met uw bedrijf of project? Io Vivatters staan klaar. 

In ruil daarvoor hoeft geen enorm bedrag te staan. Als organisatie heeft Io Vivat ook veel baat bij zaken als marketingadvies, evenement-onderdelen, of kortingen voor de Leden. 

Bent u ge├»nteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met Swen Muijskens, Voorzitter van Bureau Sponsoringzaken, via: [email protected]