Partners

Io Vivat is opgericht met veel hulp van Stenden Hotel Management School. Tot op de dag van vandaag werken we samen aan de nieuwe generatie hotello’s, de Game Changers, welke vandaag het verschil van morgen maken. 

Stenden Hotel is het leerhotel van de Hotelschool. Met raad en daad staat Io Vivat Stenden Hotel bij, al jaar en dag. Ook in de toekomst wordt er hard gewerkt aan verdere samenwerkingen met dit prachtige bedrijf. 

Grand Café Z is een fijne plek om te werken, een borrel te doen, te dineren of een feest te organiseren in een van de vele ruimtes. De samenwerking is erg nauw en er zijn geen eisen waaraan Z niet kan voldoen. Alle Leden ontvangen bij Grand Café Z, 15% korting over de gehele rekening. 

Brand wordt al sinds de oprichting in 1987 geschonken. Nog steeds vloeien verschillende Brand-bieren rijkelijk uit de tapkranen van Sociëteit ‘t Heertje. Io Vivat is de trotse grootste afnemer van Brand bier in Noord-Nederland. 

Sponsoren

Bekijk onze pagina bij SponsorGoals.nl

Hospitality Intranet

Elk jaar heeft Io Vivat weer veel gewilde Knaek-passen beschikbaar. Met de pas en de app kunnen studenten korting krijgen bij veel bedrijven. Denk aan horecagelegenheden en winkels. Al jaren werkt Io Vivat samen met Knaek en bieden zo extra voordeel in de altijd dure studententijd! 

Hospitality intranet system is het HACCP systeem voor de Vereniging en Sociëteit. Het is een cloud based systeem waardoor de hygiene op pijl te houden is. Daarnaast wordt registreren al het onderhoud in dit systeem bijgehouden en staan hierin alle handleidingen en voorschriften. 

HotelloTOP is een initiatief van Servicecenter 4 Hospitality. Het is hét platform voor hotello’s om te netwerken, ideeën uit te wisselen en up-to-date te blijven over wat er binnen de industry speelt. HotelloTOP en Io Vivat werken al jaren samen. Het verbaast dan ook niet dat het jaarlijkse HotelloTOP Year Event wordt overspoeld door Io Vivatters in de hotelbranche.