Oud-leden

Io Vivat heeft inmiddels een enorm alumninetwerk van Oud-leden. Onder het mom van: “Every company needs a Hotello” hebben velen van onze Oud-leden zich dan ook overal verspreid. Dit heeft meerdere wisselwerkingen, zowel het feit dat Zittende Leden makkelijk in contact komen met het werkveld, is het voor Oud-leden ook makkelijk aan krachten voor zichzelf te komen. Ook vormt de Vereniging een centraal punt waarbij jong, ouder en oud elkaar ontmoeten, praten over het verleden, het heden en de toekomst. Dat maakt Io Vivat een Vereniging als geen ander!

0 +
Oud-Leden
0 %
Is trots op zijn of haar Lidmaatschap
0 %
Heeft een groot netwerk overgehouden
0 %
Oud-Leden hebben nog regelmatig contact met elkaar

Hier werken onze Oud-leden

Raad van Advies

Het Dagelijks Bestuur is eindverantwoordelijk voor de gehele operatie en planning van de Vereniging. Dat is een flinke verantwoordelijkheid aangezien er veel geld omgaat, er belasting betaalt moet worden en Io Vivat een pand in eigen beheer heeft. Gelukkig wordt het Dagelijks Bestuur bijgestaan door een vakkundige Raad van Advies. Alle Leden hiervan zijn Oud-leden bij de Vereniging en hebben ervaring in verschillende vakgebieden.

Bijmolen
Marieke Roorda 1
bausch

Dhr. Bijmolen

Mevr. Roorda

Dhr. Bausch

Head of IR/ Sales – Mint Tower Capital Management
Voorzitter ’92-’93

Directeur Operations – Krinkels bv

 

General Manager – Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Penningmeester  ’04-’05

Bart Bijmolen maakte flink naam binnen de Vereniging door Heerendispuut Ampelos op te richten, Voorzitter van het Dagelijks Bestuur te worden en in dat jaar het huidige Sociëteitspand aan te kopen. Hij draagt de Vereniging nog een warm hart toe, in de vorm van zitting in de Raad van Advies op het gebied van financiën. 

Marieke Roorda is van de vijfde Lichting. Ze kent enorm veel Hotello’s, al is ze zelf niet meer werkzaam in de hotelwereld. Ze vond haar man bij Io Vivat en is dus letterlijk familie met Io Vivat ook heeft ze een zoon die Lid is. Dat is terug te zien in de jaren lange steun binnen de Raad van Advies op het gebied van Leden. 

Erik-Jan Bausch is momenteel General Manager van Leonardo Hotel Rembrandtpark. Hij adviseert op financieel gebied, gezien dit begin van de eeuw zijn specialisatie was als Pennigmeester van het Dagelijks Bestuur.

peter rijpma
vankuyk
van oorschot

Dhr. Rijpma

Dhr. Van Kuyk

Mevr. Van Oorschot

Manager Klant & Sales Support – Rabobank Voorzitter ’06-’07

Marketing Director – Toogethr.com

Voorzitter – HotteloTOP
Secretaris ’08-’09

Peter Rijpma is als manager van de Rabobank een belangrijke spil in de Raad. Hij was Voorzitter Dagelijks Bestuur in 2006. Peter Rijpma adviseert op het gebied van Verzekeringen.

Maurits van Kuyk heeft recentelijk zijn NIMA C in marketing gehaald. Deze kennis wordt ingezet om Io Vivat op alle fronten te ondersteunen wat betreft promotie en branding. 

Stephanie van Oorschot was Secretaris in 2008. Ze heeft carrière gemaakt bij een internationale netwerkorganisatie voor hospitality professionals, Servicecenter 4Hospitality. Daarnaast is ze voorzitter van HotelloTOP, een grensoverschrijdend netwerkplatform dat alumni van hotelscholen en professionals uit de hospitality samenbrengt en verbindt. Samen met Marieke Roorda adviseert zij op het gebied van Leden.

Open chat
App ons!
Welkom!

Als je meer wil weten over Io Vivat, studeren of Leeuwarden; neem dan gerust contact op!

^Sil