Evenementen

SkIoVivat

SkIoVivat is een jaarlijks terugkerend evenement waar bij een reis wordt gemaakt naar de Alpen waar kan worden genoten van een heerlijke week in de sneeuw. Een week waarbij ook van de après-ski goed wordt genoten.

Zomer Zeil Zwerf Zooitje

Het Zomer Zeil Zwerf Zooitje is een zeilweekend door verschillende Friese dorpen, zoals Heeg en Langweer, maar ook Sneek wordt aangedaan. De boten, die vaak in thema aangekleed worden, worden door de Leden zelf bestuurd, wat het een prachtig, en soms spannend evenement maakt! 

Gala Annuel

Ieder jaar weer op een andere plek, soms binnen en soms buiten de stadsgrenzen van Leeuwarden, steken de dames en heeren van Io Vivat zich weer piekfijn in de kleren. Ook wordt er klassiek een galadate meegevraagd en dat gaat op een zo origineel mogelijke manier. 

Into The Wild

Into The Wild is het afsluitende feest van de Study Start Week van NHL Stenden Hogeschool. Op de donderdag van de Study Start Week van september zijn alle nieuwe studenten van harte welkom om Io Vivat en haar Leden beter te leren kennen. 

Student Congress

Voor alle studenten van Stenden Hotel Management School organiseert Io Vivat jaarlijks het Student Congress. Succesvolle alumni van Stenden spreken er over hun ervaringen en wat de studie hun gebracht heeft. Aansluitend vindt er een borrel plaats en is er het Executive Diner, waarbij studenten in goed gezelschap bij Restaurant Wannee dineren met ‘executives’ uit het werkveld. 

Io Vivat Connect

De Vereniging telt na tientallen jaren inmiddels meer dan 4000 Oud-leden. Deze Oud-leden zijn erg belangrijk voor de huidige Leden, ze fungeren als een belangrijk netwerk. Io Vivat Connect is een netwerkevenement en Oud-leden reünie op een centrale plek in Amsterdam. 

Benefietdiner

Io Vivat zet zich uiteraard ook in voor het goede doel. Elk jaar wordt er een goed doel gekozen, waarvoor het benefietdiner wordt georganiseerd. In 2019 zijn er honderden euro’s opgehaald voor de Voedselbank in Leeuwarden, een nobel lokaal initiatief. 

HotelloTOP Year Event

HotelloTOP is een partner van Io Vivat. Het netwerkplatform komt voort uit de samenwerking die de Alliantieverenigingen hebben opgezet. HotelloTOP heeft als doel het werkveld en de student bij elkaar te brengen, hiervoor organiseert zij elk jaar het Year Event, waarbij de ‘Hotello of the Year’, ‘Talent of the Year’ en ‘Next GM’ worden gekozen. Io Vivat is elk jaar volop aanwezig. 

Meer informatie kan je hier vinden.

rotc

Race of the Classics

Io Vivat doet ieder jaar mee aan Race Of The Classics. Een zeilrace over de Noordzee met ruim 680 studenten aan boord van 23 klassieke zeilschepen onder begeleiding van ervaren schippers. Een onvergetelijke ervaring!

De vloot vertrekt vanuit Rotterdam. Het doel is een oversteek naar Ipswich, Engeland. Uiteindelijk finisht de vloot via IJmuiden op het IJ in Amsterdam waar het evenement wordt afgesloten met een spetterend eindfeest.

Io Vivat stelt een gemixt team samen van Leden en niet-leden die studeren in Leeuwarden om “Team NHL Stenden” te vormen. Niet zonder resultaat, Team Stenden heeft al meerdere keren de titel gewonnen!